Chaud Devant Forene Cross Denim schort

2. Kies aantal

3. Kies bewerking

Wordt aangenaam herkenbaar door het bedrukken of borduren van jouw bedrijfslogo of naam.

Wanneer een logo geborduurd is, blijft deze er mooi uit zien voor een zeer lange tijd. Echter zijn de mogelijkheden qua kleuren voor borduren wel beperkt als het gaat om een logo met meerdere kleuren.
Het bedrukken van een logo heeft vele mogelijkheden, waaronder het full color drukken. Hierdoor komen logo's met vele kleuren beter tot zijn recht. Wel slijt een gedrukt logo sneller dan een geborduurd logo.
Total options:
Order total:
Vergelijk

Beschrijving

De Chaud Devant Forene Cross Denim schort is een erg populair kledingartikel onder onze vele Schorten. De lengte- en breedtemaat van de Chaud Devant Forene Cross Denim schort is 90 cm bij 75 cm. Daarnaast is het product gemaakt van uitstekende materialen als katoen en polyester.

schorten voorzien van bedrijfslogo?

Tevens is het mogelijk om dit kledingitem te voorzien van een logo of andere opdrukken door middel van de volgende manieren: bedrukken en borduren.

Wil je graag meer informatie over de Chaud Devant Forene Cross Denim schort. Neem contact op met onze adviseurs of breng een bezoek aan onze showroom langs de A7 in Leek! Kijk daarnaast ook eens bij de volgende categorieën voor meer vergelijkbare items: , , , , en .

Specificaties

Kleur

Blauw, Bruin, Grijs

Lengtemaat

90 cm

Breedtemaat

75 cm

Materiaal

Katoen, Polyester

Geslacht

Unisex

Bewerkingsmogelijkheden

Bedrukken, Borduren

Collectie

Pure Denim

Productsoort

Schorten