Chaud Devant Base Denim schort

2. Kies aantal

3. Kies bewerking

Wordt aangenaam herkenbaar door het bedrukken of borduren van jouw bedrijfslogo of naam.

Wanneer een logo geborduurd is, blijft deze er mooi uit zien voor een zeer lange tijd. Echter zijn de mogelijkheden qua kleuren voor borduren wel beperkt als het gaat om een logo met meerdere kleuren.
Het bedrukken van een logo heeft vele mogelijkheden, waaronder het full color drukken. Hierdoor komen logo's met vele kleuren beter tot zijn recht. Wel slijt een gedrukt logo sneller dan een geborduurd logo.
Total options:
Order total:
Vergelijk

Beschrijving

De Chaud Devant Base Denim schort is een erg populair kledingartikel onder onze vele Schorten. De schorten op deze pagina zijn te verkrijgen in de maten 75 cm. Naast de lengtemaat van 75 cm heeft dit product een breedtemaat van 70 cm.

Dankzij de gebruikte materialen als katoen is dit artikel geschikt voor veelvuldig gebruik.

MW Bedrijfskleding is de specialist in borduren en bedrukken van schorten

Dit artikel is tevens geschikt voor de volgende bewerkingsmogelijkheden: bedrukken en borduren. Hierdoor is het mogelijk om jouw bedrijf extra uit te lichten.

Wil je de Chaud Devant Base Denim schort liever eerst passen? Kom dan langs in onze showroom in Leek bezoeken en laat je adviseren door één van onze adviseurs. Kijk daarnaast ook eens bij de volgende categorieën voor meer vergelijkbare items: , , , , en .

Specificaties

Kleur

Bruin, Grijs, Groen, Lichtbruin

Lengtemaat

75 cm

Breedtemaat

70 cm

Materiaal

Katoen

Geslacht

Unisex

Bewerkingsmogelijkheden

Bedrukken, Borduren

Collectie

Pure Denim

Productsoort

Schorten