Chaud Devant Apron Denim B90-L50 sloof – zwart

2. Kies aantal

3. Kies bewerking

Wordt aangenaam herkenbaar door het bedrukken of borduren van jouw bedrijfslogo of naam.

Wanneer een logo geborduurd is, blijft deze er mooi uit zien voor een zeer lange tijd. Echter zijn de mogelijkheden qua kleuren voor borduren wel beperkt als het gaat om een logo met meerdere kleuren.
Het bedrukken van een logo heeft vele mogelijkheden, waaronder het full color drukken. Hierdoor komen logo's met vele kleuren beter tot zijn recht. Wel slijt een gedrukt logo sneller dan een geborduurd logo.
Total options:
Order total:
Vergelijk

Beschrijving

Ben je op zoek naar professionele Chaud Devant sloven? Dan is de Chaud Devant Apron Denim B90-L50 sloof – zwart een uitstekende keuze! De chaud devant sloven op deze pagina zijn te verkrijgen in de maten 50 cm. Ook is dit artikel gemaakt van goede materialen, waaronder: katoen en polyester.

Naast de lengtemaat van 50 cm heeft dit product een breedtjemaat van 90 cm.

Laat chaud devant sloven bedrukken of borduren bij MW Bedrijfskleding

Tevens is het mogelijk om dit kledingitem te voorzien van een logo of andere opdrukken door middel van de volgende manieren: bedrukken en borduren.

Wil je de Chaud Devant Apron Denim B90-L50 sloof – zwart liever eerst passen? Kom dan langs in onze showroom in Leek bezoeken en laat je adviseren door één van onze adviseurs. Kijk daarnaast ook eens bij de volgende categorieën voor meer vergelijkbare items: , , , , en .

Specificaties

Kleur

Zwart

Lengtemaat

50 cm

Breedtemaat

90 cm

Materiaal

Katoen, Polyester

Geslacht

Unisex

Bewerkingsmogelijkheden

Bedrukken, Borduren

Collectie

Black Label

Productsoort

Sloven